Presentem Palau Tech Village, una iniciativa de Molismedia, agència de màrqueting ubicada a Palau Solità i Plegamans. Palau Tech Village té com a objectiu fomentar  l’emprenedoria i la digitalització de les empreses a la zona del Vallès i, en especial, a la nostra població. 

Oferim diferents serveis amb els quals aconseguim crear un ecosistema global d’innovació per a empreses, autònoms i startups, eliminant així la necessitat d’apropar-se a la capital per accedir-hi. Al Village, l’espai que tenim a Palau Solità i Plegamans, hi ha zones de coworking on treballar amb totes les facilitats i serveis necessaris. També oferim formació específica per al món de l’empresa i màrqueting, impartida per professionals del sector en actiu, que també faran conferències per a conèixer casos d’èxit. 

formació a palau tech village

A més, hi organitzem esdeveniments de networking en els que es troben els diferents agents del sector: emprenedors, empresaris i inversors. Amb això aconseguim crear un espai on donar visibilitat als diferents projectes i empreses a més d’afavorir la creació de sinergies i la possibilitat de trobar inversió. 

Amb Palau Tech Village volem posicionar Palau Solità i Plegamans al mapa d’emprenedoria del territori, convertint-lo en un Hub tecnològic de referència al Vallès. Amb aquesta iniciativa augmentarem la quantitat d’empreses tecnològiques a dins el nucli urbà, aconseguint així reactivar l’economia dels negocis locals de la zona. La presència de nous emprenedors i projectes innovadors al poble farà que augmenti la visibilitat i reconeixement del territori. Volem apropar la innovació i coneixements del sector tecnològic a la ciutadania de fora de Barcelona, aconseguint que se’n sentin part activa. 

La seu del Village està ubicada al carrer Sant Lluís núm. 2 (local 2) de Palau Solità i Plegamans, ¡vine i descobreix tot el que tenim per oferir!

Palau Tech Village

Village 1
Carrer Sant Lluís, 2, Local 2
08184 Palau Solità i Plegamans
(Barcelona)

T: >+34 934 179 427
E: info@palautechvillage.com